fbpx
Selecteer een pagina

Join The Full Circle

Tribe & Membership

Each time women
gather in circles
the world heals
a little more

Stel je eens voor…

Er is een plek waar jij kan thuiskomen in jezelf. Waar je jezelf kan ont-dekken en ont-moeten. Waar jij kan Zijn en volledig kan Zijn wie jij werkelijk bent. Een plek waar jij je opnieuw kan verbinden met jouw ware natuur, Moeder Aarde en Moeder Natuur, je vrouwelijke essentie en creatiekracht. Een plek waar je mag spelen, waar je joy, excitement en inner peace ervaart. Een plek waar jouw diepste verlangens en grootste dromen alle ruimte krijgen en jij ze verwezenlijkt. Een plek waar jij zaadjes laat ontkiemen, waar jij groeit -als mens, als vrouw, als ondernemer- en waar jij, jouw leven en je business volledig tot bloei komen. Precies zoals de bedoeling is.

Welkom in the Full Circle of Life.

A woman
is a full circle
within her is the power
to create, nurture
and transform

Diana Mariechild

Space

The Full Circle is een holy space voor jou, waar alle ruimte is om Volledig te Zijn. Een plek waar je jezelf kan ont-moeten. Waar jij jouw journey mag lopen, omringd met Sisters die je supporten en upliften, en waar je jouw volledige potentieel mag laten bloeien.
Een playground waar je jouw vrouwelijke creatiekracht, sensualiteit en speelsheid alle ruimte mag geven. Een plek waar jij jouw dromen en verlangens mag verwezenlijken. Welcome in your own sacred space!

Journey

The Full Circle is een journey. Een reis naar binnen. Van ego naar essence. Terug naar de kern. Her-inneren, ont-moeten en ont-denken. Wie jij werkelijk bent en wat jij hier te doen hebt.

Een om thuis te komen in jezelf. Om vanuit daar in beweging te komen en te groeien towards the woman you truely are. Trusting en following your own natural rhythm. Being led by your true nature. Enjoy the ride and welcome home!

Sisterhood

The Full Circle is Sisterhood. De kracht van vrouwen die samenkomen heeft zich in oude culturen al meer dan bewezen. Ook ‘bij ons’ groeit het verlangen om terug te keren naar het samen Zijn.

Als vrouwen in cirkels samen komen en zich vanuit hun hart en ziel -vanuit liefde, compassie en eenheid- met elkaar verbinden dan ontstaat er iets magisch. De upliftende energie zorgt voor erkenning en empowerment. Voor heling en bevrijding. En daarmee geef jij jezelf, de ander en de wereld een grote gift. Dit samenZijn in deze tribe gaat zich in een fantastische vorm ontvouwen. Welkom Sister!

Entering the full circle means stepping into your true nature and your souldriven life. You feel alive. Both in control –heading your truth north- as in full surrender and allowing life flowing through you

Why?

☾ Je wil je hart en ziel meer ruimte geven in je leven en business en je minder laten leiden door je hoofd. De stemmetjes in je hoofd die zeggen dat het niet goed is, dat je gek bent of dat het zo niet hoort. Je wil meer durven vertrouwen op je intuitie en je gevoel.

☾ Je wil meer joy, ease en excitement ervaren. Vanuit ontspanning datgeen doen waarbij je voelt: dit klopt! Dit is mijn ding.

☾ Je wil meer innerlijke rust ervaren en je minder laten afleiden/verleiden door je omgeving, social media en alle to do’s, musts en shoulds. Minder gehaast. Minder ratrace. Minder geleefd worden. Meer leven ! Terug naar je eigen tempo.

☾ Je eigen natuurlijke ritme volgen en meer verbonden zijn met Moeder Aarde, Moeder Natuur en de elementen. De wijsheid van de natuur -waaronder de maan- in je leven en business brengen waardoor je je eigen natuurlijke flow creëert.

☾ Je laat je – misschien onbewust- nog tegenhouden door egostukken, angst, mindfucks waardoor je je kleiner houdt en blijft aanpassen en je niet je licht ten volste laat schijnen. Het volle potentieel van jouw leven en business is nog -lang- niet tot bloei gekomen. Er zit meer in dan wat er nu uit komt. Die egostukken, angst en mindfucks onderdrukken jouw ware natuur, je dromen en je verlangens.
Je laat jezelf niet volledig zien, wie je werkelijk bent, je houdt je gifts stiekem en veilig bij je en je durft nog niet echt jouw waarheid en wijsheid te spreken. En dat voel je. Je blijft met een onvervuld gevoel rondlopen.

☾ Je wil met nog meer vertrouwen, focus en toewijding je eigen koers varen. No matter what andere mensen zeggen of hoe je denkt dat het zou moeten. No matter what al die stemmetjes in je hoofd -je ego-.

☾ Je wil meer helderheid in wie jij werkelijk bent, in jouw unieke gifts en wat jij hier te doen hebt.

Kortom: je wil terug naar jouw ware natuur en vanuit daar leven, leiden en geven. Op je eigen unieke manier. Die het meest natuurlijk en excited voor jou voelt. Van binnen naar buiten.

Vrij. Fierce. Vervuld. Volledig.

Ik herken dit enorm. Jarenlang heb ik mezelf kleiner gemaakt, aangepast en mijn ware natuur onderdrukt. Overtuigingen als ‘wie denk je dat je bent’, ‘straks vinden ze je gek’ en ‘wat heb jij hier nou te geven’, hielden mij tegen.
Terwijl ik diep van binnen voelde dat dit niet mijn waarheid was en dat ik hier iets te doen heb, vond ik het lastig om dit te geloven, mezelf volledig te omarmen en mijn gifts, wijsheid en waarheid te delen.

Het afgelopen jaar heb ik hier een shift in gemaakt en ben ik in een stroomversnelling gekomen. Ineens kon de bigger picture zien, de dots met elkaar connecten en kwam ik spiritueel uit de kast ;-).
Ik weet wat ik hier te doen heb en ik weet ook dat ik degene ben die dat mag doen. Ik leef, leid en geef vanuit mijn ware natuur en dat geeft zoveel innerlijke rust, vrijheid en vervulling. En dat is wat ik jou ook gun.

‘Alles’ is samengekomen in The Full Circle. Alles klopt. Dus de hoogste tijd om al mijn lessen, gifts en wijsheden aan je door te geven. Rise Sister Rise!

In The Full Circle Membership ligt alles voor handen wat jij nodig hebt om je te verbinden met jouw ware natuur, om vanuit vertrouwen je leven en je business volledig tot bloei te laten komen en concrete stappen te zetten om jouw dromen en verlangens te manifesteren. Op je eigen tempo en ritme, op jouw eigen unieke manier!


De vorm is deels al ontstaan, maar er is nog ruimte om verder te ontvouwen. Deze magische, waardevolle gifts kan je in ieder geval al verwachten:

Sacred Compass Gathering

Vier live ontmoetingen -jaarlijks-. In het Noorden, Oosten, Zuiden en Westen. Oftewel in de winter, lente, zomer en herfst. Women gathering in a circle. De invulling hiervan zal afgestemd op de energie van de windrichting en de natuur ontstaan.

Sacred Online Community

Online ontmoeten we elkaar in een besloten groep waar je tijdens je journey in alle veiligheid kan delen, support ontvangt en geeft en je successen viert. Sharing, Cheerleading & Celebrating!

Sacred Online
Space

De online academie is een bron van ongekende waarde met tools, meditaties, oefeningen en opdrachten ter ondersteuning van jouw journey. Deze zal continue aangevuld worden. Voel wat jij nodig hebt en ontdek deze sacred online space op jouw eigen manier.

Sacred
Online
Masterclass

De online masterclasses -twee per seizoen-  verrijken je met nieuwe kennis, inzichten en wijsheden zodat jij jouw journey blijft lopen, jouw dromen en verlangens verwezenlijkt en laagje voor laagje dichterbij jouw ware natuur komt en vanuit daar leeft, leidt en geeft.

Thema’s die je kan verwachten

☾ Natuurlijk Leiderschap ☾ Mindset ☾ Law of attraction ☾
Zelfliefde ☾ De Maan ☾ Vrouwelijke cyclus ☾ Energie ☾ Human Design

Together we are stronger

Ik geloof in de kracht van Samen. En ik geloof dat we hier allemaal gekomen zijn met set unieke gifts om de wereld te verrijken en dat we allemaal een bron van innerlijke wijsheid in ons hebben zitten die gedeeld mag -moet!- worden. The Full Circle creëert ruimte voor iedere Sister om te delen. Zodat je je plek in gaat nemen en je volledige licht laat schijnen (ter geruststelling: het is geen must).

Winter | Noord | Aarde

Naar binnen keren &
zaadjes planten

 

Lente | Oost | Wind

Groei &
Beweging

 

Zomer | Zuid | Vuur

Manifesteren &
Volle expressie geven

 

Herfst | West | Water

Loslaten &
Reflecteren

The Circle of Life

De cirkel is verbonden met de natuur en de vrouwelijke essentie. Het symboliseert een cyclische beweging zonder begin of eind.
Zo is het altijd geweest. Kijk maar naar de natuur. Zij laat je zien hoe je -op je eigen natuurlijke ritme, door de seizoenen- telkens weer groeit en je ware potentieel tot bloei brengt. En hoe natuurlijk en essentieel ook loslaten en naar binnen keren bij deze cyclische groei horen.

In een ‘volle cirkel’ komen alle seizoenen en windrichtingen samen en is er altijd een plek om naar terug te gaan: Het midden, jouw ware natuur.

In de membership doorloop je deze cyclus -op je eigen tempo- en leer je over de acht fasen van Natuurlijk Leiderschap om zo jouw dromen, verlangens en ware potentieel –de zaadjes dus- te verwezenlijken. Om daar naar toe te groeien en jezelf en je leven volledig tot bloei te laten komen.

Join the tribe

Een groeiende tribe met like-minded brave, conscious women on a mission. Free Souls die op hun eigen unieke manier een bijdrage willen leveren aan het grotere geheel. Toegewijd om de wereld in beweging te zetten van egodriven naar souldriven. Leven vanuit liefde en overvloed. Connected als soulpact op de wereld te verrijken en verlichten.

The Full Circle is voor jou als jij

voelt dat je hier iets te doen hebt, een bijdrage wil leveren aan het grotere geheel. Je hoeft niet per se al te weten wat het precies is. This feeling deep down inside is genoeg 😉 ;

de mystieke en spirituele wereld verder wil ontdekken en wil samen brengen in jouw down to earth life en business;

een spiritual and personal growth junkie bent. Je wil groeien. Als mens, als vrouw, als –startende- ondernemer*;

☾ er klaar voor bent om je dromen en verlangens te verwezenlijken en weet dat jij daarvoor zelf de sleutel in handen hebt.

☾ het verlangen voelt om onderdeel te zijn van een te gekke, liefdevolle en upliftende Sisterhood die The Full Circle je biedt.

*Ben je geen ondernemer maar voel je je wel aantrokken, check dan de FAQ

Concreet

The Full Circle Membership is voor drie maanden – één seizoen – één windrichting. De Sacred Compass Gathering vindt aan het begin van het nieuwe seizoen plaats. De deuren zijn voor die tijd geopend en na de Sacred Compass Gathering voor drie maanden gesloten om zo een veilige circle te creeren.

Tijdens je membership heb je toegang tot de Sacred Online Space, oftewel de academie. Een bron van ongekende waarde met alle tools, oefeningen en opdrachten die zich in waarde blijft uitbreiden.

Tijdens het membership heb je ook toegang tot de Sacred Online Community, oftewel de besloten online groep -nog nader te bepalen waar dat precies is- for sharing, chearleading & celebration!

In de twee opeenvolgende maanden zal er een Sacred Online Masterclass plaatsvinden waarin er door mij -of een expert- nieuwe kennis, inzichten en wijsheid met je gedeeld wordt.

Start

21 september

——

Sacred Compass Gathering

Nader te bepalen – week van 21 september

——

Masterclasses

Oktober & November

Prijs

€ 397
€ 97 ex. btw

—–

 

Bonus

als member 10% korting op andere sessies en producten

The Full Circle is organisch en beweegt mee met wat er is. Er is ruimte om te vormen, én vooral ook te groeien en volledig tot bloei te komen.

Als jij je nu aanmeldt, dan ben je de eerste die hier onderdeel van gaat zijn. And the first time is the most magic 😉
Ook qua investering. Deze is NIET in verhouding met de waarde die TFC nu al heeft. Maar dat is niet het belangrijkste en niet wat mijn intentie is.
Mijn intentie is om een groeiende groep Soul Sisters samen te brengen en je de kracht van een tribe te laten ervaren. Als je voelt dat je daar onderdeel van wil zijn, dan is dat de intentie waarmee je instapt. Voel je welkom!

Als eerste member zal de prijs voor jou altijd hetzelfde blijven, ook wanneer deze omhoog gaat. Nog een hele fijne bijkomstigheid om nu member te worden.

Daarnaast krijg jij, als member, tien% korting op andere sessies of producten die ik aanbied!

The Full Circle is organisch en beweegt mee met wat er is. Er is ruimte om te vormen, én vooral ook te groeien en volledig tot bloei te komen.

Als jij je nu aanmeldt, dan ben je de eerste die hier onderdeel van gaat zijn. And the first time is the most magic 😉
Ook qua investering. Deze is NIET in verhouding met de waarde die TFC nu al heeft. Maar dat is niet het belangrijkste en niet wat mijn intentie is.
Mijn intentie is om een groeiende groep Soul Sisters samen te brengen en je de kracht van een tribe te laten ervaren. Als je voelt dat je daar onderdeel van wil zijn, dan is dat de intentie waarmee je instapt. Voel je welkom!

Als eerste member zal de prijs voor jou altijd hetzelfde blijven, ook wanneer deze omhoog gaat. Nog een hele fijne bijkomstigheid om nu member te worden.

Daarnaast krijg jij, als member, tien% korting op andere sessies of producten die ik aanbied!

Prijs

€ 397
€ 97 ex. btw

—–

 

Bonus

als member 10% korting op andere sessies en producten

Over mij

Free spirit, nature lover, levensavonturier, wanderer. Vrijheid zit in mijn bloed en is mijn hoogste goed. Als ik op reis ben dan voel ik mij compleet in mijn element en dit is dan ook een passie die ik de afgelopen jaren veelvuldig uitgevoerd heb. Evenals de persoonlijke en spirituele journey die ik al jaren loop en de vrijheid die ik mezelf daardoor beetje bij beetje heb gegeven om helemaal mezelf te zijn en te leven en ondernemen op mijn eigen manier. Die het meest natuurlijk en excited voor mij voelt. Zodat ik -niet alleen wanneer ik fysiek op reis ben-, maar ook in mijn dagelijkse leven als vrouw, als moeder, als coach en healer, als ondernemer die vrijheid -joy, ease en vervulling- ervaar.

De natuur mag daar absoluut niet in ontbreken. Alles is het woord resoneert tot in de diepste vezel van mijn Zijn.

En dat sluit precies aan bij mijn calling: vrouwen een diepe connectie met hun ware natuur laten ervaren zodat ze vanuit daar leven, leiden en geven. Op hun eigen unieke manier. Vrij, vervuld en volledig.

Over mij

Free spirit, nature lover, levensavonturier, wanderer. Vrijheid zit in mijn bloed en is mijn hoogste goed. Als ik op reis ben dan voel ik mij compleet in mijn element en dit is dan ook een passie die ik de afgelopen jaren veelvuldig uitgevoerd heb. Evenals de persoonlijke en spirituele journey die ik al jaren loop en de vrijheid die ik mezelf daardoor beetje bij beetje heb gegeven om helemaal mezelf te zijn en te leven en ondernemen op mijn eigen manier. Die het meest natuurlijk en excited voor mij voelt. Zodat ik -niet alleen wanneer ik fysiek op reis ben-, maar ook in mijn dagelijkse leven als vrouw, als moeder, als coach en healer, als ondernemer die vrijheid -joy, ease en vervulling- ervaar.

De natuur mag daar absoluut niet in ontbreken. Alles is het woord resoneert tot in de diepste vezel van mijn Zijn.

En dat sluit precies aan bij mijn calling: vrouwen een diepe connectie met hun ware natuur laten ervaren zodat ze vanuit daar leven, leiden en geven. Op hun eigen unieke manier. Vrij, vervuld en volledig.

FAQ

Ik ben (nog) geen ondernemer, maar ik voel me wel ontzettend aangesproken, kan ik me ook aanmelden?

Ja, zeker! De onderwerpen die over ondernemen gaan, kan je vertalen naar je werk. Het belangrijkste is dat je voelt dat je hier iets te doen hebt en dat je werkt vanuit je missie -of graag meer vanuit je missie wil werken-.
Ben je startend ondernemer of loop je met het idee om een bedrijf te starten, dan sluit het membership daar ontzettend goed bij aan. Je krijgt enorm veel helderheid in je wie je bent, wat je drijfveren en missie is en we werken aan mindset en focus. En je leert direct om het helemaal op je eigen manier te doen. Dus voel je welkom!

Hoeveel tijd ben ik er mee bezig?

Dit is geheel aan jezelf. De academie blijft zich vullen dus daar kan je uit blijven putten. Verder is het afhankelijk van je intenties en verlangens. De space wordt voor je gecreëerd en gefaciliteerd. Het is aan jou om daar invulling aan te geven. 

Ik ben niet zo'n groepsdier, is dat erg?

Nee, dat is niet erg. Je kan het membership geheel op je eigen wijze invullen. Actief aanwezig of minder. The Full Circle is een plek waarin je helemaal jezelf kan Zijn, dus ook hierin. Ik wil je wel met liefde uitnodigen om eens te onderzoeken wat je lastig/niet prettig vindt zodat je daarin wellicht kan groeien en ik wil je uitnodigen om eens te ervaren wat een groep, in dit geval de Sisterhood, voor je zou kunnen betekenen. Maar dit is geheel aan jou. Voel je welkom zoals jij bent!

Waar en wanneer is de live dag/ Sacred Compass Gathering?

De datum en locatie zal ik zo snel mogelijk na aanmelding aan je bekend maken. De eerste live dag is sowieso in de week van 21 september. Nog even geduld dus, je hoort het asap.

Wat gebeurt er na deze drie maanden?

Na de eerste drie maanden komt er, zoals het nu lijkt, een jaar membership, zodat je een heel jaar de cyclus kan doorlopen en we samen een Sisterhood vormen. Hoe en wat precies, dat verder laat ik de komende maanden ontstaan. Maar als member hoor jij natuurlijk als eerste wat de nieuwste ontwikkelingen zijn.

En, wat nog even goed is om te vermelden: als jij nu als eerste member wordt dan zal de memberprijs voor jou altijd €97 blijven. Ook wanneer de prijs omhoog gaat. Dit is hoogstwaarschijnlijk direct na deze drie maanden.

Hoe verloopt het aanmeldings/betalingsproces?

Via de buttons op de pagina kan je je aanmelden. Je komt dan in de shop terecht waar je ‘het product’ in het winkelwagentje stopt. Het winkelwagen icoontje in het menu brengt je op de pagina van je winkelwagen. Volg de stappen in het betalingsproces. Je wordt doorgestuurd naar een veilige betaalomgeving waar je direct via iDeal je betaling doet. Indien de betaling geslaagd is, ontvang je een bevestiging en ben je member! Leuk!!

Ik heb nog een andere vraag die hier niet tussen staat, waar kan ik die stellen?

Je kan altijd contact met me opnemen via mail, Whatsapp, bellen of Instagram.

Mail: sayhi@annemiekstam.nl
Whatsapp: 06-14832352
Tel: idem
Instagram: @annemiekstam

Ik hoor je graag!