fbpx
Selecteer een pagina

Clarity & Alignment

Heb je het gevoel dat je business -en je leven- niet meer aansluit bij wie je bent? Dat je voor of in een groeifase/transformatie zit? En dat het schuurt op sommige plekken? Het gevoel dat jij en je business naar een nieuw level mogen? Maar heb je even geen helderheid en weet je niet waar je op te focussen? Of voel je dat er meer in zit dan dat er tot nu toe uitgekomen is? En wil je meer ondernemen en leven vanuit jouw Hogere Zelf? En het zich kan ontvouwen zoals het voor jou bedoeld is?

Your
Feminine
Code
XXclusive

 • Kennismakingsgesprek 30 min. online
 • Sessie van 4 uur incl. energy healing
 • Praktische tools die je zelf in je business & life kan toepassen
 • Aftercall 30 min. online
 • Uit te breiden met een Human Design Reading
  [+€97]

€497,-

ex. BTW

 

Tijdens de XXclusive krijg je nieuwe inzichten, schaaf je bij waar nodig en krijg je de tijd om te her-definiëren. Wat klopt nog wel, wat niet?

Deze sessie staat in het teken van helderheid en alignment.
Ik kijk met je mee. Op een dieper niveau dan je nu wellicht kan zien en voelen.
Je komt -nog- meer in lijn met wie jij in Essentie bent én je zet een stap in de richting van jouw Hogere Vision. 

Ik laat je diep naar binnenkeren zodat je kan reconnecten met jouw Higher Self, de kracht er van kan ervaren en vanuit alignment de volgende stap kan zetten. We nemen energetische blokkades weg, zodat het pad vrij wordt, het zicht clear en de energie weer gaat stromen.

Aan het eind van deze XXclusive

 • heb je meer helderheid en richting
 • weet je welke stap(pen) je mag gaan zetten towards your vision
 • voel je je connected met jouw Essentie
 • weet je waar je groeiaccenten liggen
 • voel je een diep vertrouwen van binnenuit
 • ervaar je rust, energie en flow
 • heb je de tools om hier zelf mee verder te kunnen

Neem contact met me op dan stemmen we af of deze sessie past bij waar jij nu staat en wat je nodig hebt.

Your
Feminine
Code
XXclusive

 • Kennismakingsgesprek 30 min. online
 • Sessie van 4 uur incl. energy healing
 • Praktische tools die je zelf in je business & life kan toepassen
 • Aftercall 30 min. online
 • Uit te breiden met een Human Design Reading
  [+€97]

€497,-

ex. BTW

 

De XXclusive met Annemiek geeft je zoveel nieuwe inzichten. Het gaf mij helderheid voor zowel business als privé. Het is een heerlijk gevoel om een hele dag full focus te hebben op wat je hogere plan mag zijn. Alles is er al… Door de relaxte omgeving, afstemming en de juiste vragen van Annemiek kreeg ik net die prikkels die ik nodig had om mijn Hogere Plan te mogen zien en te ervaren hoe het voelt om de vrouw in mijn vision te zijn.

Lousanne, 29

Goudsmit, Atelier L'Anou

Naar binnen keren en tegelijkertijd nuchter en concreet blijven? Tijdens de XXclusive van Annemiek lukte dat. Door haar fijne sensitiviteit en duidelijkheid bood Annemiek mij ruimte om spiritueel te verkennen zonder zweverig te worden.

Annemiek liet me inzien dat ik op sommige vlakken mijn grenzen mag verleggen (als het om geld/verdienen gaat bijvoorbeeld) maar ook mijn grenzen duidelijker aan mag geven wanneer het om mijn kernwaarden gaat. Dit creëerde ze door me zelf te laten schrijven maar brainstormde op andere momenten net zo goed met me mee.

We gingen soms diep zonder dat het onprettig werd. Ik heb dingen losgelaten, ging weg met veel stof tot nadenken maar ook vol vertrouwen.

Door de XXclusive van Annemiek weet ik nu welke eerste stappen ik ga zetten om orde te creëren in al mijn plannen en voel ik dat ik hiermee het verschil ga maken. En dat is een heel fijn gevoel!

Claartje Schouten, 36

Claarwasdaar.nl

Ik merk dat ik veel meer rust en liefde voor mezelf ervaar na deze dag. Ik heb een enorm inzicht gekregen op dat gebied. Alsof mijn ego ineens zwakker is geworden en de liefde groter. Ik voel me energiek en ben direct actie gaan ondernemen. Direct nieuwe gewoontes in mijn dagelijkse ritueel verwerkt.

Het werken met Annemiek heb ik als enorm fijn ervaren. Er straat een enorme rust en compassie van haar af. Ze tunede goed in op wat ik op dat moment nodig had. Wat ik ook heel waardevol vond was dat ze mij liet struggelen tijdens de meditatie, zodat ik meteen kon leren beter voor mezelf te zorgen. De verhouding tussen het intunen op het juiste moment en het laten zorg dragen voor mezelf is echt super!

Kimberly Buiter, 25

Startend ondernemer

Blueprint spot on

Human Design is met recht een blauwdruk spot on te noemen. Het geeft je enorm veel inzicht in wie je bent, hoe je je leven leidt op een manier die bij jou past en hoe jij, met jouw unieke design, een bijdrage kan leveren voor de wereld.

Het is een zeer gedetailleerde blauwdruk, gebaseerd op diverse modellen zoals de chakraleer, I-tjing, het Kabbala en de astrologie. Aan de hand van jouw geboortedatum, -tijd (op de minuut zo nauwkeurig mogelijk) en -plaats wordt jouw unieke design weergegeven.

Human
Design
Business
Reading

 

 • Persoonlijke reading van 1-1,5 uur
 • Jouw unieke HD
 • Factsheet basisprincipes HD

 

€147,-

ex. BTW

 

Toen ik hier jaren geleden mee in aanraking kwam en leerde over mijn design ervoer ik zoveel (h)erkenning. Het laat me zien vanuit welke rol ik een bijdrage kan leveren aan het grotere geheel, hoe ik het beste keuzes kan maken en hoe ik mijn energie het beste kan inzetten. En natuurlijk ook waar ik niet lekker op ga en mijn energie weglekt.
Na al die jaren heb ik ook erg veel inzicht gekregen in anderen, hoe zij designed zijn en hoe dat in omgang het beste werkt. Ik gebruik HD als raadgever, ik zie het niet als volledige waarheid en laat me er niet door beperken (zo ben ik niet designed), maar uit ervaring weet ik inmiddels dat mijn design me altijd vertelt waarom het wel of niet stroomt.

Tijdens deze reading maak je kennis met de basisprincipes van HD. Ik leg je helder en duidelijk uit welk type jij bent en welke strategie daarbij hoort. Dit vertelt je vanuit welke rol jij een bijdrage kan leveren aan de wereld. En ik vertel je ook welke innerlijke authoriteit je hebt en hoe jij keuzes kan maken die goed voor jouw en je gezondheid zijn.

We maken een koppeling naar je business en je krijgt direct inzicht hoe nog meer volgens jouw design kan werken/ondernemen, waardoor je beter van je energie gebruik maakt en je minder struggles ervaart. Maar ook op privé vlak komen er inzichten voorbij. Het vertelt je tenslotte wie jij werkelijk bent.

Wil je een HD Reading plannen, dan kan je deze hier direct boeken.

Human
Design
Business
Reading

 

 • Persoonlijke reading van 1-1,5 uur
 • Jouw unieke HD
 • Factsheet basisprincipes HD

 

€147,-

ex. BTW

 

Ik kan je niet vertellen hoe kloppend deze blue print van mijzelf was. Ik stond ervan te kijken. Zoveel herkenning!

Ik begrijp nu veel beter wie ik ben en waarom ik iets doe. Waardoor ik gedreven wordt en waarom ik van bepaalde dingen hou.

Ik snap ook veel beter waar mijn kracht ligt en waar en hoe ik die in mijn bussines het beste in kan zetten waardoor ik mijn klanten ook weer veel beter kan helpen.

Jolanda, 41

Spiritueel Coach, Jo-la coaching

De HD-reading van Annemiek heeft mij inzicht gegeven in waar mijn struggle in business ligt.

Zo ontzettend waardevol als je met meer gemak wilt leven. Zo weet ik nu dat ik vertrouw op mijn onderbuikgevoel i.p.v. intuïtie en ik inspiratie haal uit contact met anderen. Terwijl ik voorheen dacht te creëren vanuit mij voor de ander, is het de bedoeling dat ik creëer als respons van de ander.

De HD reading neem ik mee in mijn persoonlijke ontwikkeling, er valt zoveel uit te halen.

Audrey Reitsma, 36

Coach, Creatief Leven