fbpx
Selecteer een pagina

Realign with your true nature

Een blauwdruk van wie jij werkelijk bent, van jouw true nature. Dat is wat Human Design is.

HD vertelt je hoe je op jouw eigen unieke manier een bijdrage levert op deze wereld. Wat jouw inner drive en jouw calling zijn, hoe jij op jouw innerlijke kompas kan varen en keuzes kan maken die goed voor jou zijn, waar jouw energie flow én je energie lek zitten en waar je gaven en je wijsheid liggen.

Het is zo gedetailleerd en compleet. En ik ken geen ander systeem dat zo spot on is als Human Design.

Jouw authenieke pad

Human Design heeft een aantal uitgangspunten die heel duidelijk zijn. Je hebt iets wel of je hebt iets niet. Als je eenmaal weet wat wel en niet tot jouw design hoort, kan je het gaan toepassen. Kan je gaan experimenteren.
Dat is direct de uitnodiging die ik je wil geven. Om je denken los te laten. Hoe het hoort, hoe je het geleerd hebt. Om al je conditioneringen los te laten en terug te gaan naar jezelf. En je eigen authentieke pad te kiezen. Jouw design is je kompas, je guidance. Laat jezelf leiden, leef jouw design and see what happen…

Where spirituality meets science

Jouw design is uniek. Jij bent uniek. Aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats wordt je design (je chart) berekend. Op basis van zowel spirituele systemen, zoals astrologie, Kabbala, Itjing en Chakraleer, als Westerse wetenschappelijk systemen, zoals biochemica en sterrenkunde. De combinatie van spiritualiteit en wetenschap maakt Human Design zo krachtig.

Leer je luisteren naar de wijsheid van je lichaam, dan kun je het leven gaan leiden dat voor jou bedoeld is, en niet het leven van een ander.

– Guido Wernink, uit zijn boek Human Design

Dit ga je leren:

 

 • Alle basis info zodat je Human Design en je eigen design, en jezelf dus, beter gaat begrijpen

 • Wat jouw type en wat de andere 4 types zijn zodat je weet wat jóuw unieke rol is en hoe jij een bijdrage levert aan het grotere geheel

 • Wat de kwaliteiten en de valkuilen van jouw type zijn zodat je je leven en business meer kan afstemmen op wie jij werkelijk bent

 • Wat de bijbehorende strategie is van jouw type en andere keys to flow waarmee je de energie laat stromen in je leven en business en waarmee je in jouw kracht blijft

 • Wat jouw autoriteit inhoudt en hoe je dit als guidance inzet bij het maken van keuzes zodat je keuzes maakt vanuit het lichaam en je intuïtie in plaats van uit het hoofd

Release your energetic power

 

Dit geeft het je:

 

 • Meer vertrouwen en inzicht in wie jij bent, wat jij hier te doen hebt en de rol die jij mag pakken

 • Inzicht in waar jouw energieflow én energielek zitten en hoe jij dit kan managen zodat je in jouw energie en kracht blijft

 • Inzicht in hoe jouw innerlijke kompas werkt, hoe intuïtie tot jóu spreekt en hoe je keuzes maakt die goed voor jou zijn

 • Inzicht in en praktische handvatten hoe je vanuit flow onderneemt en welke manier van ondernemen matcht met jouw design

Na afloop heb je nieuwe inzichten en handvatten om mee te nemen, je business en leven in. Om nog meer vanuit jouw ware natuur te leven en ondernemen en het op je eigen unieke manier te doen.

Dit krijg je: 

 • Toegang tot het besloten Instagram account waar de cursus plaats vindt

 • 5 dagen dagelijks stories, post en live Q&A’s met alles wat je moet weten over Human Design, jouw type, strategie en autoriteit

 • Na afloop nog een maand toegang tot het account en alle info. Dus heb je niet direct alle tijd, je kan het allemaal nog in je eigen tempo tot je nemen

 

 • Aan het eind van de week ontvang je een digitaal coursebook met alle info over jouw type

 

 • En vooral: mega veel inzichten in jezelf, (h)erkenning, een diep vertrouwen en een aangewakkerd vuur om nog meer voor jouw eigen authentieke pad te kiezen!

Instagram Course
[datum]

 

Wanna join?!

 

Super! Je bent meer dan welkom!
Wat je nog moet weten:

De course vindt plaats op Instagram.
Na aanmelding ontvang je alle info hoe en wat.

Datum: 

Investering: nu € 47,- ex. BTW (i.p.v. €97)

Ik heb mezelf voor het eerst echt gezien

Toen Annemiek over mijn type vertelde en zei dat die op mij sloeg was het zó verschrikkelijk onontkoombaar om voor het eerst iets heel diep van binnen te voelen.

Een soort ontspanning, tinteling-ietsigs. Het voelt alsof ik mag ophouden met me altijd af te vragen wat m’n beweegredenen zijn en dat het allemaal veel moeitelozer mag.

Ik denk dat ik me voor het eerst gezien voel en ook mezelf voor het eerst echt zie. En ik voel dat het nu geen zak meer uitmaakt als een ander me niet ziet, want ik zie mezelf nu.

Sandii, Kiind magazine, Reflector

Inzicht in waar mijn struggle in mijn business ligt

De HD-reading van Annemiek heeft mij inzicht gegeven in waar mijn struggle in mijn business ligt. Zo ontzettend waardevol als je met meer gemak wilt leven. Zo weet ik nu dat ik vertrouw op mijn onderbuikgevoel en ik inspiratie haal uit contact met anderen.

Terwijl ik voorheen dacht te creëren vanuit mij voor de ander, is het de bedoeling dat ik creëer als respons van de ander.

Deze inzichten neem ik mee in mijn persoonlijke ontwikkeling, er valt zoveel uit te halen.

Audrey, Creatief leven, Generator

Een gevoel van thuiskomen

Het was erg verhelderend en het voelde echt als thuiskomen. Met deze nieuwe inzichten in mijzelf kan ik meteen concrete stappen zetten om meer doelgericht te werken. Dus geen dingen meer van mijzelf verlangen die niet bij me passen. Maar echt mijn eigen pad bewandelen.

Marcia, Doula Marcia, Generator

Aanrader voor iedereen die meer inzicht in zichzelf wil

Annemiek neemt je mee in de fundamentele basis van Human Design. Met haar aanstekelijke enthousiasme vertelt Annemiek over de verschillende types die nog meer vorm krijgen door uitleg aan de hand van praktijksituaties. Door het interactieve karakter is er ook ruimte voor specifieke vragen. Een aanrader voor iedereen die meer inzicht in zichzelf wil krijgen.

M. F., Projector

Ik mag gaan staan voor wie ik ben

Met het uitleggen van mijn type kwam de herkenning bij mij, wie ik ben in mijn kern en waar mijn kwaliteiten en ontwikkelkansen liggen.

Ik kan mij herinneren dat ik ter plekke een zucht van opluchting voelde. Dus het is niet raar dat ik zo denk of het liefst zus en zo te werk ga, het past gewoon bij wie ik ben.

Het heeft mijn open geopend, ik mag gaan staan voor wie ik ben en vanuit die basis stappen zetten.

Tessa, Manifestor

Heb je nog vragen? Let me know! Stuur een mailtje naar: sayhi@annemiekstam.nl of appje naar 06-14832352

Ik zie je heel graag in de course. Het wordt absoluut een feest (der herkenning)!

Liefs Annemiek